Contributies feature

Nooit meer achter contributies aan, dankzij de automatische incassering via Members.

Uitleg over contributies

Nooit meer omkijken naar betalingen! Leden geven éénmalig toestemming voor het automatisch incasseren van de contributie.  

Kies zelf hoe vaak per periode het lidmaatschap moet worden geïncasseerd. Betalingen incasseren was nog nooit zo eenvoudig!

Nooit meer achter lidmaatschap aan

Leden geven een automatische incasso af voor het incasseren van het lidmaatschap (maandelijks/jaarlijks. Als vereniging heb je hier geen omkijken meer naar.

Leden kunnen zelfstandig een lidmaatschap aanvragen en/of beeïndigen. Geen werk meer voor de vereniging dus.

Webshop mogelijkheid

Geef je leden de mogelijkheid tot het aankopen van bepaalde producten. Stel voorwaarden in als vereniging om producten uitsluitend aan leden te verkopen. Met behulp van de inschrijfkalender, heb je ieder moment inzicht in het aantal aanmeldingen voor jouw (sport)event.

Meer features

 • Ledenadministratie vereniging

  Leden beheren hun eigen gegevens, zodat ze altijd actueel zijn.

  Lees meer
 • E-mailing en nieuwsbrieven

  E-mailing en nieuwsbrieven versturen voor heldere en snelle communicatie met leden.

  Lees meer
 • Toegang en Scannen

  Toegang en scannen bij evenementen. Membrs leden hebben een unieke QR code in hun account. Organisatoren scannen de QR codes van leden. Bijvoorbeeld voor toegangscontrole.

  Lees meer
 • Websitekoppeling

  Door dit systeem aan jouw website te koppelen is het extra gemakkelijk voor de leden om dit systeem te gebruiken. Ook blijven gegevens, updates en aankopen actueel waardoor er veel werk uit handen wordt genomen.

  Lees meer

Vrijblijvend proberen

Bij Membrs betaal je alleen voor actieve accounts. 35 cent per gebruiker, per maand. Maandelijks in rekening gebracht. Geen kleine lettertjes, Membrs is maandelijks opzegbaar.

Nieuwsgierig geworden, heb je vragen of ben je benieuwd wat Membrs voor jouw vereniging kan betekenen? Probeer Membrs 14 dagen kostenloos, daarna betaal je alleen voor actieve accounts.

Start proefperiode

Wat zeggen onze klanten

MAB Club Texel

Sinds enkele maanden werken wij met Membrs. Onze vereniging kent diverse takken van sport maar met Membrs kunnen we al onze leden goed bedienen. Ons ledenbestand is enorm gegroeid doordat mensen verplicht lid moeten zijn voor het inschrijven van evenementen. In Membrs is dit waterdicht.

Daarnaast schrijven onze leden via Membrs in voor onze evenementen. Zo hebben we alles in een systeem en bespaart het enorm veel tijd. De toegangscontrole werkt super fijn met de scantool.